Warszawką restaurację ThaiStreet Wilanów by Magdalena Woźniak odwiedził ekspert kulinarny WIP Anna Jabłońska, redaktor naczelna czasopisma RESTAURACJA. W recenzji czytamy: ,,Oni wiedzą co robią! Za sukcesem każdej restauracji stoi pasja i miłość do gotowania oraz ludzi i te czuje się już od razu po przekroczeniu progu restauracji Thaistreet, która w ubiegłym roku przeniosła się do Wilanowa. To niewielki rodzinny lokal, w którym szefem kuchni jest mama – Magdalena, o której muszę tu wspomnieć. To, co trafia spod jej ręki na talerze, pobudza kubki smakowe i sprawia, że czuje się rozkosz podniebienia. Gdy tu będziecie, koniecznie poproście o ramen! To pozycja obowiązkowa, jeśli chcecie przeżyć coś wyjątkowego. W menu jest ich 4 rodzaje. Ja miałam przyjemność jeść ten z owocami morza – Katsuobushi. Podobno to zupa, która może dawać szczęście. Ja z każdym kęsem i z każdym łykiem czułam ogromną dawkę endorfin, a moje kubki smakowe szalały z radości. To umami w najlepszej wersji jaką do tej pory jadłam. Wspomnienie smaku czułam w ustach jeszcze na drugi dzień. I tą błogość, która towarzyszy mi nawet teraz, kiedy piszę te słowa. Oczywiście nie tylko ramen mnie zachwycił, ale też wszystko, co miałam okazję tu spróbować. Moje serce skradła jednak zupa Tom Yum z krewetkami”.