Restaurację BONAPPETIT mieszczącą się na warszawskim Bemowie odwiedzi ekspert kulinarny WIP Paweł Koper. W recenzji czytamy: ,,Po raz kolejny miałem przyjemność odwiedzić wspaniałą restaurację BONAppetit, tym razem jako juror, uczyniłem to ze spokojem będąc pewien tylko miłego zaskoczenia. Tak też sie stało. Restauracja cały czas prezentuje wysoki poziom. Dzięki recepturom opartym na bazie tradycyjnej kuchni włoskiej wg. których są przygotowywane dania, można na chwilę przenieść się do słonecznej Italii. Odnaleźć ją można tutaj w unikalnych potrawach serwowanych przez Szefa Kuchni. Ich wyjątkowość podkreślana jest m.in. grzybami, dojrzewającymi serami oraz bardzo dobrze przygotowanym „wine pairing”. Zdecydowałem się zamówić tradycyjne ale i niepospolite dania włoskiej kuchni. Jakże miłym zaskoczeniem był sposób podania potraw, które wyglądały wyjątkowo wykwintnie, elegancko i oczywiście smakowicie. Uczta smaków sama w sobie była bardzo ciekawa i urozmaicona ponieważ spróbowałem większość dań z karty. Przystawki, sałatki, owoce morza serwowane w różnych odsłonach,  wspaniałe danie z Filet mignon przygotowany metodą sous vide zachwycą z pewnością nawet rodowitego Włocha. Przyznam, że moje serce skradł Stek z kalmara podany z vangole, mule i z grillowanymi warzywami w pikantnym sosie maślano-winnym.Przytulne, klimatyczne wnętrze, nastrojowa muzyka oraz unoszący się aromat potraw tworzą wspaniałą niepowtarzalną atmosferę, która powoduje, ze wraca się z przyjemnością do tego miejsca.”