Świętoszek wrócił do Warszawy i to w fantastycznym stylu. Znana od wielu lat mieszkańcom stolicy oraz turystom odwiedzającym to miasto restauracja Świętoszek zachwyca na nowo - przed Wami kuchnia warszawska w najlepszym wydaniu. Miejsce warte poznania nie tylko ze względu na huczną historię, ale także właśnie dla kuchni i załogi oddającej szacunek lokalnym tradycjom. W karcie nie tylko doskonały stek z jelenia pachnący jałowcem i rozmarynem, ale również doskonała kaczka, pierożki z cielęciną i coś, czego nie można przegapić odwiedzając to miejsce - ciasto kajmakowe przygotowane dokładnie według przepisu z czasów, kiedy to miejsce odwiedzały wszystkie znane osoby. Przepyszne! Dziękuję za spotkanie i opowieść nie tylko właścicielowi, który z pasją przybliżył nam pracę nad przywróceniem Świętoszka Warszawie, ale także Szefowi Kuchni i całej załodze, która zadbała o nasze podniebienia i rewelacyjną atmosferę.