Restaurację Sulbin zlokalizowaną przy trasie Warszawa-Lublin w Garwolinie odwiedził osobiście sam organizator konkursu Polska Od Kuchni, przewodniczący kapituły, prezes fundacji WIP Waldemar Piórek. Szefem kuchni restauracji jest Marek Rybacki, kucharz z 26 – letnim doświadczeniem, wielokrotny zwycięzca konkursów kulinarnych. Jego autorska kuchnia gwarantuje, że wizyta w restauracji Sulbin to prawdziwe kulinarne doznanie. Wszystkie potrawy które jadłem to kompozycja niepowtarzalnych smaków o których nie powinno się wiele pisać ale je po prostu skosztować. Mnie zachwyciły: Grasica cielęca z zielonymi warzywami w śmietanie z ziołami, barszcz a gąsek zielonych marynowanych z ziemniakami i chipsem z chorizo oraz cielęcina w paskach duszona z boczniakami sosie z plackami ziemniaczanymi i młodą kapustą w maśle oraz wegańska beza z aquafaby z kremem bazyliowym i sosem truskawkowym .

Po prosu brak skali ocen...Jestem przekonany, że również dzięki profesjonalnej obsłudze pobyt w restauracji będzie dla Gości niezapomnianym.