Warszawską restaurację STIXX Bar & Grill odwiedziła pani Jolanta Borowiec,ekspert kulinarny WIP, Ambasador Marki Złotego Widelca, dyrektor Polsat Cafe, w której stacji możemy obejrzeć wiele programów dotyczących tematyki zdrowego stylu życia. W przesłanej recenzji możemy przeczytać: ,,Foie Gras , pasztet z wątróbek gęsich ,to bez wątpienia jeden z najbardziej kontrowersyjnych przysmaków światowej kuchni. Tu danie podane w zupełnie nowej odsłonie niż się zazwyczaj jada: wątróbka smażona z brioche i chutney winogronowym. Bardzo smaczne. Doskonały orientalny filet z okonia morskiego z pieca tandoor z warzywami oraz kremowym sosem krewetkowym. A Grand Desser, kompozycja deserów dla dwóch osób: opera kawowa, mus cynamonowy z jabłkiem, trufle czekoladowe, makaroniki, mus z owoców leśnych, owoce oraz selekcja lodów to po prostu rewelacja”