Restaurację GRINGO mieszczącą się w Warszawie w Galerii MŁOCINY odwiedziła z wizytą jurorską Anna Leszczyńska – Ekspert Marki Złotego Widelca. Nasza jurorka to  profesjonalny stylista żywności, scenograf spożywczy. Zajmuje się konsultacją stylistyczną w fast foodach sieciowych. W recenzji czytamy: ,,Kto kocha kuchnie meksykańską to musi tu zawitać. Gringo Bar to koncept własny, o profilu tex-mex w fuzji z polskim podniebieniem, którego podstawą jest świeże i zdrowe jedzenie. W kuchni funkcjonuje kilka prostych zasad – używany jest sera cheddar, cukier  z brzozy, sól tylko himalajska  i konicznie jako przyprawa kolendra. Wszystkie degustowane prze ze mnie potrawy były świetne. Moje serce podczas tej wizyty skradły dwie. Rewelacyjna odsłona kremu z kukurydzy z popcornem, kolendrą i salsą malina chili oraz Burger Burito. Ten burger to wołowina z polskich steków z serem chedar i mimolet , z grillowanym bekonem, sosem koktajlowym, sałatą lodową, szczypiorem, cebulą, czerwoną papryką ,pomidorem, ogórkiem kwaszonym i domowymi frytkami.ODLOT…”