Do restauracji POLSKIEJ mieszczącej się w AIRPORT Hotel Okęcie udał się z wizytą jurorską ekspert kulinarny WIP Hieronim Piotrowski. W recenzji czytamy:,, Tą ucztę rozpocząłem od królewskich krewetek smażonych na maśle i to był dobry wybór. Potem klasycznie żurek na zakwasie ,lubię tą zupę i jadam ją często więc moje wymagania są wygórowane. Zachwyciłem  się również ekologicznym kremem z pomidorów  i oczywiście chłodnikiem, dania  wyglądały wspaniale . Na danie główne wybrałem rumsztyk wołowy z cebulą, pieczonym ziemniakiem i kwaśną śmietaną, to danie polecam . Sympatyczna obsługa wniosła desery i  to był szok . Mus migdałowy z influzowaną truskawką i miętą pieprzową. To ciastko rodem z cukierni paryskich, tak się poczułem , koniecznie musicie tego skosztować  . Mus z orzecha makadamia, galaretka z rokitnika i miodu lipowego potwierdziła iż kunszt cukierniczy w tym miejscu jest na wysokim poziomie . Ciastka zostały zamówione na wynos ,co jest bardzo wymowne . Atmosfera w tym miejscu była tak dobra, że po zakończeniu degustacji jurorskich siedziałem  jeszcze w restauracji 60 minut i nie chciało mi się wychodzić.”